Маркетинг и репутация в Мрежата

Летящ старт в Интернет маркетинга

Публикувано на: 05.09.2011 /// Автор: Борил Богоев

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ * ИНТЕНЗИВНИ ЗАНИМАНИЯ * ПРАКТИЧЕСКИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ * РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА КУРСА

Летящ старт в Интернет маркетинга“ е интензивен практически онлайн курс, който предоставя поглед върху голямата картина, както и реални знания и умения, комбинирани с резултати още по време на самото обучение.

Първият в България наистина добър онлайн курс!

Летящ старт в Интернет маркетинга” предлага четири важни предимства на своите курсисти:

1 Онлайн обучение. Можете да участвате в курса по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет. Учебните материали са винаги достъпни. Така спестявате време и средства.

2 Наситено и качествено съдържание. На разположение са 14 модула. Получавате максимално сбита и конкретна информация, работеща в практиката.

3 Мултимедиен формат. Съответната информация е представена по подходящ начин – с текст, изображения, видеоуроци, материали за изтегляне. По този начин възприемате знанията и уменията лесно, естествено, бързо и ефективно.

4 Практическа насоченост. Фокусът на всички занимания, теми и материали е какво и как да се направи по най-ефективния начин за максимални и бързи резултати. По време на курса вие ще правите нещата в реалния свят, в момента, в който ги научите. Не е необходимо да чакате да го завършите или информацията да ви „узрее“. Стартът е наистина летящ и е с реални резултати, които виждате в същия ден.

Преглед на курса

Кликнете върху изображението по-долу, за да се запознаете с видео-презентация на курса.


Учебни модули

Курсът „Летящ старт в Интернет маркетинга“ се състои от 12 основни модула. Кликнете върху изображенията по-долу, за да се запознаете с видео-презентация на съответния модул.

Модул 1: Маркетинг на стероиди (въвеждащ)

Основни моменти при ефективния маркетинг и успешния интернет маркетинг. Трите основни фактора, за които трябва да се погрижим – преглед. (Подходящ) трафик. (Автоматизирана) конверсия. (Максимална) утилизация. Какво представлява дигиталният маркетинг. Шестте основни бизнес принципа. Десетте груби грешки. Практически задачи.

Модул 2: Планиране и стратегия

В основата на всичко е добрата стратегия и план. Модулът разкрива подробностите. Интернет маркетинг микс. Изготвяне на маркетинг план. Прилики и разлики между дигиталния и „нормалния“ маркетинг. Онлайн маркетинг инструменти. Практически задачи.

Модул 3: E-mail Маркетинг

Един от най-ефективните маркетингови канали онлайн – стъпка по стъпка. Добри практики при имейл маркетинга. Технически инструменти и тяхното използване. Начини за изграждане на имейл списък. Как се планира и провежда имейл маркетинг кампания. Autoresponders – как да автоматизираме маркетинговия си процес. Имейл списъкът – собствена печатница за пари. Практически задачи.

Модул 4: Онлайн реклама

Основни положения при онлайн рекламата с практически задачи. Планиране на онлайн рекламна кампания. Медийни канали. Платформи. Отчитане. Основните играчи на българския пазар. Основни играчи на международния пазар. Рекламни формати и тяхното използване. Практически задачи.

Модул 5: Маркетинг за търсачки

Оптимизацията за търсачки – един практически поглед. Въведение в маркетинга за търсачки. Основни елементи на оптимизацията. 12-те практически съвета на Wordtracker Academy. Практически задачи.

Модул 6: Pay-per-Click Маркетинг

Ефективно прилагане на PPC маркетинга в Google AdWords и Facebook. Основни идеи на PPC маркетинга. Най-важните международни и български платформи. Планиране на кампания. Pay-per-Click кампания в Google AdWords – стъпка по стъпка. Pay-per-Click кампания във Facebook – стъпка по стъпка. Писане на работещи реклами. Изграждане на маркетингова фуния. Български pay-per-click платформи. Практически задачи.

Модул 7: Маркетинг в социалните медии

Социалните медии като среда за успешен маркетинг и репутация онлайн. Най-важните практически принципи и добри практики при маркетинга в социалните медии. Facebook – профил, страници, приложения – как да ги използваме за маркетинг. LinkedIn – профил, групи, приложения, въпроси и отговори, анкети – как да ги използваме за маркетинг. Twitter за бизнес – въведение и основни бизнес практики. Практически задачи.

Модул 8: Видео маркетинг

Едно от най-мощните и популярни средства за маркетинг в наше време – видеото онлайн. Силата на видеомаркетинга. Основни играчи на пазара – YouTube, Vimeo, Viddler. Скрийнкастове, интервюта, видеоклипове – какво, кое, как, защо и къде. Създаване на скрийнкаст – стъпка по стъпка. Съвети за перфектен скрийнкаст. Създаване и монтиране на кратък видеоклип – стъпка по стъпка. Формати, обработка и публикуване на видеоклип. Изграждане на контакти и популярност със средствата на YouTube. Практически задачи.

Модул 9: Управление на онлайн репутацията

Основни моменти при доброто управление на онлайн репутацията, както за лични, така и за корпоративни марки. Изграждане на вашето лице (бранд) в интернет – основен hub и съпровождащи площадки. Content feed. Мониторинг на репутацията – методи и инструменти. Онлайн комуникацията и нейното значение за управлението на репутацията. Справяне с кризи – правила за действие. Практически задачи.

Модул 10: Онлайн PR

Public Relations в Интернет – основни моменти и практически задачи. Основи на онлайн PR. Инструменти. Онлайн PR план. Писане на прессъобщения за уеб. Работа с онлайн журналисти. Онлайн PR в действие. Онлайн PR за малкия и средния бизнес. Въведение в блоговете. Практически задачи.

Модул 11: Онлайн копирайтинг

Майсторско писане за уеб – нашето най-силно оръжие за осигуряване на нови клиенти и максимизиране на продажбите. Как да пишем грабващи заглавия и текстове, които продават. Структура на убедителния текст. Тайните на страхотните рекламни текстове. Как да пишем текстове за онлайн магазин. Как да пишем текстове за представителен сайт. Как да пишем за социалните медии. Как да пишем в блогове. Как да пишем оптимизирано за търсачки. Как да пишем реклами за Google AdWords. Как да пишем реклами за Facebook Ads. Практически задачи.

Модул 12: Онлайн статистика и анализ

Цикълът на интернет маркетинг успеха – тестване, проследяване, анализ, адаптиране. Цикълът на успеха в дигиталния маркетинг – тестване, проследяване, анализ и оптимизиране. Google Analytics – всичко, което трябва да знаете, за да го използвате ефективно. Статистики на имейл маркетинг платформите – как да ги разчитаме и използваме. Google AdWords данни – анализ и вземане на решения. Facebook Page Insights – какво ни казват и как да действаме на база на данните от тях. Практически задачи.

Бонус модули

Представяме ви два бонус модула на “Летящ старт в Интернет маркетинга“:

Бонус 1: Управление на проекти и продуктивност

Този модул предлага ключови  практически умения и информация за подобряване на продуктивността и управление на множество проекти едновременно.

Бонус 2: Е-Право. Правни аспекти на интернет бизнеса

Информацията в “Е-право. Правни аспекти на онлайн бизнеса” е уникална за България. Модулът представя в сбит, синтезиран вид, най-важните въпроси, които биха интересували един интернет предприемач или практикуващ онлайн маркетьор.

Сертифициране

След приключване на курса, всеки от курсистите получава сертификат за преминато обучение, в който е посочена темата на курса и модулите, които са разгледани. Вижте сертификата на един от нашите курсисти от първия випуск на “Летящ старт в Интернет маркетинга“:

Сертификатите ни са, както ценни, така и красиви 🙂

Отзиви от нашите курсисти

Щастливи сме от позитивната настройка и добрите думи!

Ето какво споделят преминалите обучението:

Мария Гъбова, Маг Студио

Подборът на темите в курса е направен изключително прецизно. Засегнати са основните и най-важни неща от тематиката. За мен лично най-полезни и интересни теми бяха email маркетинга, онлайн рекламата, Маркетинга за търсачки, Маркетинга в социалните мрежи, Управление на онлайн репутацията и Онлайн статистика и анализ. Прочетох ги с удоволствие и определено научих много.

Маргарита Лулова, Shop for Beauty

Поздравления за курса! Поздравления за креативността в подхода.

Катя Ангелова

Бих искала да ви поздравя и да ви благодаря за обучението. Формата, която сте избрали, е изключително полезна и ефективна. Информацията е наистина това, което очаквах и съм изключително доволна, че съм част от това обучение.

Христо Трошев, Елит Фитнес

Много приятно ме изненада. Наистина кратко и точно инфо. Много добре подредено и представено, систематизирано и структурирано перфектно. С огромно нетърпение очаквам следващия. Лично на мен тези уроци и практическите задачи са много ценни. Точно от това имам нужда. Да видя как става, някой да ми го покаже, да мога да питам… да придобия опит и знания.

Курсисти и клиенти

Нашите клиенти и курсисти са от цялата страна и от най-различни браншове

Някои от нашите клиенти и курсисти са:

Цени

Не се страхуваме да предложим страхотно изгодни цени!

Цената на курса е: 200 лв без ДДС (240 лв с ДДС)

Можете да се включите по всяко време. Веднага след заплащане на таксата за участие, получавате достъп до всички модули на “Летящ старт в Интернет маркетинга“.

P.S. В цената за обучение са включени онлайн консултационни сесии (въпроси и отговори), разглеждане на конкретни казуси от практиката, практически съвети и дори духовна и емоционална подкрепа! 🙂

споделяне във facebook


Безплатни ресурси

Летящ старт

Webface CLUB

Следвайте ни в…Facebook

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.